Träningsupplägg försäsong för idrottare

Fysträning föreningar och idrottslag
Fysträning föreningar och idrottslag

Jag tränar även lag på plats hos er. Ta lagets fysträning till nästa nivå. Med utbildad fystränare minskar skaderisken och en ny röst på träningarna gör ofta att man snabbare når målsättningen. Ta kontakt med mig förutsättningslöst så diskuterar vi hur vi kan få laget att lyfta.

Försäsong idrottslag online
Försäsong idrottslag online

Fyscoach online är lagets digitala fystränare. Tillsammans med lagets huvudtränare går vi igenom målsättning och önskemål. Därefter tar jag fram ett skräddarsytt fysupplägg i app för laget dag för dag. Huvudtränare eller annan ledare tränar sedan laget efter träningsprogrammet, som innehåller utförlig beskrivning av övningarna. Bli klubbens grymmaste fystränare!

Fysträning individuellt
Fysträning individuellt

Fysträning för dig som vill ha ut maximalt av dina träningspass oavsett om du är motionär eller idrottare på elitnivå. Vi jobbar enbart med träningsupplägg och pass fullständigt skräddarsydda för att ta dig till ditt mål.

Försäsong hybrid
Försäsong hybrid

Nu är det dags för försäsongsträning för hockey, innebandy, handboll och andra sporter. Vi tränar en gång i veckan på gym, övrig tid tränar du själv efter träningsprogram som jag tagit fram efter dina mål och förutsättningar. Vi börjar på gym - efter första träningspasset tar jag fram ett skräddarsytt träningsprogram för dig för att du skall nå dina mål. Träningsprogram dag för dag i mobilapp och givetvis är där förklaringar till alla övningar med text och bild. 

Försäsong sport online
Försäsong sport online

Nu är det dags för försäsongsträning för hockey, innebandy, handboll och andra sporter. Fyscoach online är din digitala fystränare. Tränar du själv så tar jag fram ett fysupplägg efter dina mål och förutsättningar. Vi börjar med ett individuellt möte antingen fysiskt eller via zoom. Därefter tar jag fram ett skräddarsytt träningsprogram för dig för att du skall nå dina mål. Träningsprogram dag för dag i mobilapp och givetvis är där förklaringar till alla övningar med text och bild.

6 Veckor fysträning
6 Veckor fysträning

Vi tränar en gång i veckan på gym, övrig tid tränar du själv efter träningsprogram som jag tagit fram efter dina mål och förutsättningar. Vi börjar på  gym - efter första träningspasset tar jag fram ett skräddarsytt träningsprogram för dig för att du skall nå dina mål. Träningsprogram dag för dag i mobilapp och givetvis är där förklaringar till alla övningar med text och bild.