Idrottsanpassade tjänster

Personlig träning

Hos mig är du unik och dina behov, mål och förutsättningar står högst upp på agendan. Vi jobbar enbart med träningsupplägg och pass fullständigt skräddarsydda för att ta dig till ditt mål. 

Idrottsspecifik träning

Som idrottare är du i behov av speciellt upplagd träning efter dina förutsättningar, och framför allt utifrån de krav som din idrott ställer. Hos mig anpassar vi träningen efter idrott och mål.

Idrottsanpassade tester

Varje enskild idrott ställer olika krav på kroppen. Hos mig anpassar vi tester efter din sport för att sedan kunna lägga upp ett träningsschema för dina mål. 

Lagträningar

Jag tränar idrottslag som tex handboll, innebandy och ishockey. Fokus på styrka, kondition, rörlighet och explosivitet. Träningsupplägg för försäsong. Vill du veta mer så ta kontakt med mig.

Screening

En screening är en rad tester vi gör för att se ditt nuläge och analysera vart du är i förhållande till de mål du vill nå. Vet du hur rörlig du är på höger sida jämfört med vänster sida? Inte? Kontakta mig så tar vi reda på det.

Fyscoach online

Fyscoach online är din digitala fystränare. Skräddarsydda och idrottsanpassade träningsprogram för dig som håller på med idrott. Träningspass dag för dag i app.